AutoWeek.nl heeft je steun nodig

Opel Corsa 1.4-16V Cosmo (2007)

Opel Corsa 1.4-16V Cosmo (2007)

UitvoeringCorsa 1.4-16V Cosmo
Bouwjaar2007
Jaar van aanschaf2007

Na ruim 14 weken te moeten wachten, nu eindelijk mijn nieuwe Black sapphire Corsa 1.4-16v Cosmo (model 2008) met Panoramadak, ECC, Telefoonvoorbereiding met Bluetooth en voice control, Technic pakket, op maat gemaakte zonneschermen, middenarmsteun. De auto is keurig netjes afgeleverd. De bluetooth carkit is een echte aanrader, werkt perfect. Goed geluid in de auto en zeer goed te verstaan aan de andere kant van de lijn. Bediening vanaf het stuur is ideaal.
Op termijn komt er een OPC-line spoiler pakket onder (om hem af te maken). Daarnaast laat ik hem ook chiptunen om een klein beetje meer vermogen te krijgen.
De eerder in de revieuws genoemde problemen met rechte lijn stabiliteit zijn in het nieuwe modeljaar volledig opgelost, de auto spoort als een trein.

UPDATE:
Deze week het besluit genomen op mijn Corsa te vervangen. Ik heb een nieuwe besteld. Het is een Corsa 1.3 CDTi ecoflex Cosmo geworden. Ik heb de volgende opties eraan toegevoegd: telefoonvoorbereiding, dubbele laadvloer, Quick heat-verwarmingssysteem, getinte ramen op de achterste zijruiten en de achteruit en een met leer beklede armsteun. Daarnaast zal het dak en de buitenspiegels zwart gespoten worden. Het worden twaalf lange weken. ;)

Tot nu toe geen problemen ondervonden. Merk wel dat Opel een klein beetje aan het bezuiningen is geweest t.o.v. het model 2007. Claxon is gewijzigd, mis twee lampjes achter de voorstoelen voor het instappen. Ga nog wel verder op zoek naar de verschillen met modeljaar 2007.
Nog geen echte problemen, maar mijn voorremmen maken een slepend geluid. Binnenkort ff naar de garage om te laten nakijken. Schijnt een revisieset voor te bestaan.
Pas naar de garage geweest voor de remmen. De remmen zijn gereiningd, dit heeft een week geholpen, helaas is hiermee het probleem niet verholpen. Binnenkort weer een afspraak maken om het probleem echt te laten verhelpen. Wie heeft inmiddels de revisieset laten monteren?? Ik zou graag het OPEL Artikelnummer willen hebben zodat ze meteen de juiste set kunnen bestellen.

Update:
Nog steeds geen problemen met de auto. Hij rijd nog steeds perfect, toch besloten om deze auto te vervangen voor een diesel.

Nieuwe auto binnen

Gisteren is mijn nieuwe Opel Corsa 1.3 CDTi Ecolfelx binnen gekomen bij de dealer. Ik moet nog heel even geduld hebben.

PRIVATE LEASE Opel Corsa